Comunicat demarare proiect: ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Mirăslău”

Comuna MIRĂSLĂU, în calitate de beneficiar, anunță semnarea contractului de finanțare nr. 1016DOT/2023 pentru proiectul cu titlul ,, DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A ȘCOLII GIMNAZIALE MIRĂSLĂU, JUDEȚUL ALBA,, cod F-PNRR-DOTĂRI-2023-5814, finanțat prin  Planul Național de Redresare și Reziliență,  Pilonul VI. Politici pentru noua generație, Componenta 15, Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unități de învățământ și Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă asigurarea infrastructurii necesare pentru desfășurarea în condiții optime și creșterea calității actului educațional prin dotarea cu materiale didactice, mobilier, echipamente digitale a Școlii Gimnaziele Mirăslău și a Grădiniței cu program normal.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

–         Dotarea a 5 săli de clasă  și 2 săli de grupă cu mobilier și materiale didactice,

–         Dotarea a 5 săli de clasă și 2 săli de grupă cu echipamente TIC.

Valoarea totală a Contractului de finanțare nr 1016DOT ⁄ 2023 este de 340.087,83 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 285.788,09 lei, iar valoarea TVA  eligibil aferentă este de 54.299,74 lei.

Durata proiectului este de 17 luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul august 2023- decembrie 2024.

Informații suplimentare despre proiect se pot obține de la Primăria Comunei Mirăslău, nr.283, județul Alba, tel/fax. 0358/405066, e-mail:primaria.miraslau@yahoo.com.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support