Proiectul ,, DOTAREA SERVICIULUI PUBLIC DE ADMINISTRARE A DOMENIULUI PUBLIC AL COMUNEI MIRĂSLĂU CU UN UTILAJ-BULDOEXCAVATOR,, azi a intrat într-o nouă etapă.

În cadrul contractului de achiziție publică, operatorul economic S.C. Costa Utilaje SRL a livrat și predat Primăriei Mirăslău utilajul –Buldoexcavator în conformitate cu prevederile caietului de sarcini și a Propunerii tehnice.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 479.438,27 lei din care sprijin financiar nerambursabil în sumă de 197.980 lei, respectiv 281.458,27 lei cofinanțare din bugetul local al comunei.

Prin achiziționarea acestui utilaj , Serviciul de Administrare a Domeniului Public va avea suportul logistic necesar pentru intervenție în vederea menținerii în stare bună de exploatare a domeniului public al comunei : străzi, drumuri, rigole, șanțuri de scurgere a apelor, poteci, alei, spații și clădiri publice.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support